Επιχειρείν

Ημερίδα από το Επιμελητήριο Μεσσήνιας με Κουρμούση για κόκκινα δάνεια, ρύθμιση οφειλών και προστασία πρώτης κατοικίας

Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα «Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις οφειλών Δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης χρεών Νομικών και Φυσικών Προσώπων», διοργανώνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.30, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 4ος όροφος).
Η ενημερωτική εσπερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών Νομικών και Φυσικών Προσώπων. Επίσης, θα αναπτυχθούν φορολογικής και νομικής φύσης θέματα που αφορούν την προστασία Κύριας Κατοικίας, καθώς και ειδικές περιπτώσεις χρεών προς τη Δ.Ο.Υ., τον ΕΦΚΑ, και των Κόκκινων Δανείων προς τις Τράπεζες.

Η ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Να σημειωθεί ότι η ίδια ακριβώς ημερίδα με ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση θα έχει προηγηθεί την ίδια μέρα-Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας:

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας: «Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις Οφειλών Δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών και Φυσικών Προσώπων»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις Οφειλών Δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών και Φυσικών Προσώπων»
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:00 μ.μ,
στην αίθουσα εκδηλώσεών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, είσοδος από την 25η Μαρτίου).
Κεντρικός Ομιλητής : κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.
Ώρα προσέλευσης στις 11:30
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό

Ημερίδα από το Επιμελητήριο Μεσσήνιας με Κουρμούση για κόκκινα δάνεια, ρύθμιση οφειλών και προστασία πρώτης κατοικίας
To Top