Chef Stories

ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ: Διήμερο Σεμινάριο για τις Νέες Τάσεις της Ζαχαροπλαστικής

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΟΥΓΑ

Διάρκεια Προγράμματος:
Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ώρες: 16:00-20:00 και 16:30-20:00

Χώρος: Εργαστηριακές εγκαταστάσεις ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Εισηγητές: Δήμητρα Μανιάτη – Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος- Pastry Chefs της COSTA NAVARINO
Κόστος Προγράμματος: 100€

 Στόχος του σεμιναρίου είναι η δημιουργία νέου τρόπου σκέψης στο στήσιμο και στη δομή των γλυκών, με τη χρήση νέων υλικών.
Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα διδαχθούν την παρασκευή τουρτών και ατομικών γλυκών, με φρούτα και τραγανά στοιχεία, που τους προσφέρουν μια ιδιαίτερη υφή και γεύση.

 Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1)του Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ, των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.
(Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ: 2101833).

 Θα δοθούν πλήρεις και αναλυτικές συνταγές σε όλους τους συμμετέχοντες.
Δηλώστε ΕΓΚΑΙΡΑ τη συμμετοχή σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας!
 Διακανονισμός: Απαιτείται προκαταβολή (minimum το 50% της συμμετοχής) μέχρι και την Παρασκευή 01/02/2019 και πλήρη εξόφληση έως και 07/02/2019.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PROFESSIONAL COOKING 

Παράλληλα να επισημάνουμε ότι συνεχίζονται τo πρόγραμμα   επαγγελματικής μαγειρικής, [Professional Cooking], το οποίο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, είναι τετράμηνο και πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 10:00-14:00 με εκπαιδευτές τον Στέλιο Μπαρμπέα και τον Ηλία Παπανικολάου . 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PROFESSIONAL HOUSEKEEPER

Αλλά και το πρόγραμμα οροφοκομίας, το οποίο και αυτό ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και γίνεται Online, αλλά και με εργαστηριακό κομμάτι στους χώρους του ΙΕΚ. 

ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΑΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BARTENING KAI BARISTA

Τέλος για όσους ενδιαφέρονται, τέλη Φεβρουαρίου ξεκινούν και πάλι  Σεμινάρια Baristaκαι Bartending, στο πλαίσιο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ Ορίζων, των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ: Διήμερο Σεμινάριο για τις Νέες Τάσεις της Ζαχαροπλαστικής
To Top