ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιατροδικαστική Υπηρεσία: Μέλος στο νέο ΔΣ ο Γιάννης Δούζης

Ο Μεσσήνιος Ιατροδικαστής Γιάννης Δούζης εξελέγη στο νέο ΔΣ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που είναι το επίσημο όργανο του Υπουργείου Υγείας για τα θέματα της ιατροδικαστικης και ορίστηκε ως μέλος της για την επόμενη τετραετία.
Ο κ.Δούζης γεννήθηκε στη Καλαμάτα, σπούδασε Ιατρική και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Ιατροδικαστική στο Παν. Νοσ. Ηρακλείου και στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο Αθηνών. Επειτα έκανε μετεκπαίδευση στο John Hopkins Hospital στη Βαλτιμόρη και στο Charite University στο Βερολίνο. Διατέλεσε για σχεδόν 3 χρόνια Ιατροδικαστής στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καλαμάτας κι εν συνεχεία πήγε στη Σάμο.
Πρόεδρος του ΔΣ της Ιατροδικαστικής εξελέγη ο Γρηγόρης Λέων.

Σε δημόσια ανάρτησή του ο κ.Δούζης αναφέρει σχετικά:
“Ένα ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Ένα ακόμα μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ, γιατί είμαστε όλοι οι κλάδοι της ιατροδικαστικής, επιτέλους μαζί στον αγώνα που ξεκίνησε για την εξέλιξη της επιστήμης μας και την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των συναδέλφων μας”.
Kαλή και χρήσιμη θητεία με την Υπηρεσία να “περνάει” στα χέρια νέων επιστημόνων, που θέλουν και μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα.

Ιατροδικαστική Υπηρεσία: Μέλος στο νέο ΔΣ ο Γιάννης Δούζης
To Top