Το δικό μου Σχολείο

Ι.ΙΕΚ Ορίζων: Με Αγιασμό ξεκίνησε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά

ΜΠΟΥΓΑΣ: “ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ”

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Μπουγά, ξεκίνησε και επίσημα η νέα ακαδημαϊκή χρονιά και το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης, για τους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ.

Την τελετή του αγιασμού τέλεσε ο πάτερ Σωτήριος, ο όποιος ευχήθηκε στους σπουδαστές να είναι πρώτα καλοί άνθρωποι και μετά καλοί επαγγελματίες, ενώ στη συνέχεια εκ μέρους της διεύθυνσης του ΙΕΚ, τις ευχές του και τις κατευθύνσεις του έδωσε ο Φώτης Μπουγάς.
Επίτιμος καλεσμένος ήταν φέτος ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Μεσσηνίας Απόστολος Μυλωνάς που κι αυτός με τη σειρά του ευχήθηκε στους σπουδαστές, λέγοντας χαρακτηριστικά με το πνεύμα αισιοδοξίας και καλοσύνης που τον διακρίνει “εμείς οι αρτοποιοί δεν θα πεινάσουμε ποτέ, αφού το ψωμί μας δίνει πάντα ψωμί”.
Τέλος τις ευχές της έδωσε η Διευθύντρια σπουδών του ΙΕΚ Αθηνά Μπαλτά.

To ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ, λειτουργεί από το 2012 και είναι το πρώτο Ιδιωτικό ΙΕΚ που λειτούργησε στην πόλη της Καλαμάτας και της Νοτιανατολικής Πελοποννήσου. Όλα αυτά τα χρόνια, οι 270 και πλέον απόφοιτοί του, κυριαρχούν στην αγορά εργασίας, απασχολούμενοι σε ποσοστό άνω του 90%, όχι μόνο στη Μεσσηνία και την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

To Top