Αθλητισμός

Γήπεδο 5×5 στον Άγ.Κωνσταντίνο το προπονητήριο της Δόξας Καλαμάτας

“ΕΠΕΣΑΝ” ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας και ο Γενικός Γραμματέας του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου «Δόξα», Δημήτρης Αθανασάκης, υπέγραψαν την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, σύμβαση χρησιδανείου, με την οποία διατίθεται στην ομάδα αυτή χώρος προπονητηρίου.

Στη Δόξα Καλαμάτας παραχωρείται δωρεάν η χρήση ενός γηπέδου 5×5, που βρίσκεται στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου Συντάγματος, για 15 χρόνια. Το πρόγραμμα χρήσης θα καθορίζει ο Αθλητικός Οργανισμός και προτεραιότητα θα έχει ο ανωτέρω Σύλλογος.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ο Δήμαρχος τόνισε προς τους εκπροσώπους της Δόξας τα εξής: «Με τον Αθλητικό Οργανισμό θα σας βοηθήσουμε με ό,τι υλικά χρειάζονται στην ανακατασκευή. Θα αξιοποιηθεί ένας χώρος ρημαγμένος και εγκαταλελειμμένος και τα παιδιά μας θα γυμνάζονται εκεί».

Ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Δημήτρης Αθανασάκης, εξέφρασε προς τον Παναγιώτη Νίκα «ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Δόξα Καλαμάτας» και ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε, όπως και τα στελέχη όλων των σωματείων, διότι συγκεντρώνουν τα παιδιά και τα καθοδηγούν στον αθλητισμό.

Γήπεδο 5×5 στον Άγ.Κωνσταντίνο το προπονητήριο της Δόξας Καλαμάτας
To Top