ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Γιώργος Γκούμας στο Δημαρχείο Καλαμάτας- Συνάντηση με Νίκα

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ “ΝΕΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ”

Το Δημαρχείο Kαλαμάτας επισκέφθηκε, σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, ο Γιώργος Γκούμας, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» και υποψήφιοι αυτού του συνδυασμού για το ΔΣ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, οι οποίοι συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας, παρουσία αιρετών του Δήμου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές και τόνισε ότι ο Δήμος Καλαμάτας επιδιώκει τη συνεργασία με τον άλλο μεγάλο αναπτυξιακό πυλώνα της περιοχής, το Επιμελητήριο. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι η συνεργασία με τους επιχειρηματίες έχει υπάρξει πολύ επωφελής για το Δήμο Καλαμάτας, καθώς ο επιχειρηματικός κόσμος έχει σταθεί αρωγός σε πολλές πρωτοβουλίες του Δήμου, με επικεφαλής τις οικογένειες Καρέλια και Κωνσταντακόπουλου.

Ο Παναγιώτης Νίκας ανέλυσε τις δράσεις του Δήμου Καλαμάτας που ευνοούν την επιχειρηματικότητα, επισημαίνοντας ως κυρίαρχες την προσπάθεια να καταστούν η Καλαμάτα και η περιοχή της πιο φιλικές στον επισκέπτη, Έλληνα και ξένο, καθώς και την προβολή των τοπικώς παραγομένων προϊόντων.

 

Γιώργος Γκούμας: “Θα συνεργαστούμε στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη της Μεσσηνιακής οικονομίας”

Ο Γιώργος Γκούμας ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποδοχή και τις ευχές, καθώς και για το ενδιαφέρον του Δήμου για τις επιχειρήσεις. Ανέπτυξε δε απόψεις του συνδυασμού του και τόνισε, μεταξύ άλλων, την πρόθεσή του για στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με το Δήμο, με στόχο την ανάπτυξη.

O κ. Γκούμας  δεσμεύτηκε ότι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου και θα παίξει στο μέλλον το ρόλο που του αρμόζει ώστε από την ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει ο Δήμος Καλαμάτας να ωφεληθούν όλοι. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του Δήμου και τόνισε ότι στόχος του ιδίου και του συνδυασμού είναι να συνεργαστούν στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη της Μεσσηνιακής οικονομίας.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας και η συνάντηση με τον Παναγιώτη Νίκα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο στοχευμένων συναντήσεων που ξεκίνησε το “Νέο Επιμελητήριο” αυτή την εβδομάδα με τους δημάρχους της Μεσσηνίας και αυτοδιοικητικά στελέχη, προκειμένου να υπάρξει αμφίδρομη ενημέρωση για την επιχειρηματικότητα στο Νομό στον βαθμό διασύνδεσής της με την αυτοδιοίκηση.

Ήδη ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέο Επιμελητήριο”, Γιώργος Γκούμας έχει επισκεφτεί την Πύλο και τον δήμαρχο Πύλου- Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, και την Κυπαρισσία και τον δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα. Ενώ τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένες επισκέψεις με δημάρχους και αυτοδιοικητικά στελέχη, τόσο στον Δήμο Μεσσήνης όσο και στο Δήμο Δυτικής Μάνης.

Ο Γιώργος Γκούμας στο Δημαρχείο Καλαμάτας- Συνάντηση με Νίκα
To Top