MESSINIA PLUS

Γιαννημάρας: “Αλλάξτε πλευρό κ. Μαραμπέα και κοιμηθείτε ήσυχα ο Δήμος δεν πρόκειται να διαλυθεί”

Στην αντεπίθεση περνά ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτρης Γιαννημάρας, απαντώντας σε πρώτο πρόσωπο κατά του προκατόχου του πρώην Δημάρχου Γιάννη Μαραμπέα.Μια ανακοίνωση-απάντηση που συνοδεύεται από αιχμές, ειρωνείες, και υπαινιγμούς, παροτρύνοντας τον πρώην Δήμαρχο “να αλλάξει πλευρό και να κοιμηθεί ήσυχα καθώς ο Δήμος δεν πρόκειται να διαλυθεί, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά. “Η δημιουργική του πορεία θα σας γίνει εφιάλτης”, συμπληρώνει, ο Δ.Γιαννημάρας απευθυνόμενος προς τον πρώην Δήμαρχο. Από το ύφος της απάντησης δεν κρύβεται ο εκνευρισμός του νυν δημάρχου,  και φαίνεται ότι  μάλλον έχει χάσει την ψυχραιμία του. Αναλυτικά η απάντηση Γιαννημάρα:

“Χρόνια τώρα ο κ.Μαραμπέας μας ενημερώνει για τις γνωστικές του ικανότητες για όλα τα θέματα πλην όμως μέχρι σήμερα δεν μας είχε κάνει γνωστές και τις Καλχικές του ικανότητες. Όμως ο μάντης Κάλχας δεν σας εξήγησε σωστά τους χρησμούς κ.Μαραμπέα γι’ αυτό αλλάξτε πλευρό και κοιμηθείτε ήσυχα ο Δήμος δεν πρόκειται να διαλυθεί αντίθετα η δημιουργική του πορεία θα σας γίνει εφιάλτης .

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις έχουν κατά καιρούς εσωτερικά προβλήματα όπως και εσείς είχατε κ.Μαραμπέα αλλά δε βγήκε κανένας άλλος εκπρόσωπος παράταξης να δημοσιοποιήσει τα εσωτερικά σας. Συγχαρητήρια για τις αποκαλύψεις σας, μήπως έχετε και συνεργάτες στις μεθοδεύσεις …..
Και τώρα επί της ουσίας:

1. Ποτέ κ.Μαραμπέα δεν οικειοποιήθηκα έργα άλλων αντίθετα δημοσίως ενημερώνω για την ορθότητα των διαδικασιών.

2. Στην ενημέρωση που πραγματοποίησα αναφέρθηκα στις ομάδες των έργων που πραγματοποιούνται ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν ή μελετώνται στο Δήμο. Εάν όμως θέλετε είμαι στη διάθεσή σας για μία δημόσια αντιπαράθεση.

3. Η Ο.Χ.Ε. Μάνης είναι δημιούργημα της Περιφέρειας και όχι δικό σας έργο από το 2015. Εσείς προτείνατε τα έργα χωρίς καμία ενημέρωση της αντιπολίτευσης παρά μόνο το 2018 όταν τα ανακοινώσατε παρουσία της Περιφέρειας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ψήφισα τότε αρνητικά γιατί ενώ είχατε χρόνο να ετοιμάσετε μελέτες για έργα ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο τόπος εσείς προτείνατε αναπλάσεις πλατειών. Όμως κ.Μαραμπέα από τη στιγμή που ψηφίστηκαν τα έργα εγώ ως Δήμαρχος τα υλοποιώ δεν τα απεντάσσω όπως εσείς και μην μου το αρνηθείτε γιατί θα δημοσιοποιήσω αυτούσια τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου με την υπογραφή σας. Τώρα γιατί κατά τη γνώμη σας τα έργα έχουν βαλτώσει ρωτήστε τη διαχειριστική Αρχή, καλό θα σας κάνει, και μετά ενημερώστε όλους δημοσίως.

4. Άριστα πράξατε που δεν σχολιάσατε το θέμα της ύδρευσης γι’ αυτό και δεν δίνω τις ανάλογες απαντήσεις .

5. Όσον αφορά τους δύο μόνιμους υπαλλήλους που αποχώρησαν από την ύδρευση μάλλον λάθος ενημέρωση έχετε. Ο ένας μόνιμος υπάλληλος που αποχώρησε από την ύδρευση ποτέ δεν άνηκε ,ούτε διορίστηκε στην ύδρευση, επέστρεψε στον τομέα που οργανικά ανήκει διότι υπήρχε έλλειψη προσωπικού εκεί.

6. Καλόν είναι κ.Μαραμπέα με έργα και όχι με λόγια να δίνετε τη στήριξή σας στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή γιατί οι πράξεις σας, σας διαψεύδουν.

Και ένα τελευταίο:
Οι αιρετοί κ.Μαραμπέα κρίνονται από τους δημότες τους στις δημοτικές εκλογές και εσείς κριθήκατε με την απόφασή τους, αφήστε τη σημερινή Δημοτική Αρχή να κριθεί στο τέλος της θητείας της”.

 

Διαβάστε και αυτά:

Μαραμπέας: “Ο Γιαννημάρας συνεχίζει την παραπληροφόρηση και την οικειοποίηση έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής”

 

Γιαννημάρας: “Πότε έχουν έρθει στη Μάνη έργα 30 εκατ. ευρώ;” – Απολογισμός διετίας του Δημάρχου Δυτικής Μάνης

Γιαννημάρας: “Αλλάξτε πλευρό κ. Μαραμπέα και κοιμηθείτε ήσυχα ο Δήμος δεν πρόκειται να διαλυθεί”
To Top