ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερονικολός: Πρόκληση για το ΚΙΝΑΛ η συμπόρευση Μπουντρούκα με Νίκα

“Θα μας βρουν απέναντί τους όσοι επιχειρήσουν να μετατρέψουν το ΚΙΝΑΛ σε δεκανίκι της Δεξιάς στην Πελοπόννησο” διαμηνύει ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός.

Ταυτόχρονα ρίχνει το γάντι και φέρνει προ των ευθυνών τους τα στελέχη που “επέβαλαν” όπως λέει την υποψηφιότητα Γιάννη Μπουντρούκα στην Πελοπόννησο. Ο ίδιος χαρακτηρίζει πρόκληση  για το ΚΙΝΑΛ τη συμπόρευση  Μπουντρούκα με Νίκα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου,  που ως γνωστόν στηρίχθηκε από τη ΝΔ, εκτιμώντας ότι στέλνει λάθος μηνύματα προς τον κόσμο του ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του Μενέλαου Γερονικολού:

“Η συνεργασία του κ. Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία», η οποία στηρίχθηκε στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές από το Κίνημα Αλλαγής, με την περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα, υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί πρόκληση για τους φίλους και τα στελέχη του Κινήματος σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Ως υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής δηλώνω ότι η συμπόρευση του κ. Μπουντρούκα με τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας διαστρεβλώνει το μήνυμα που επιδιώκει να στείλει το Κίνημα, ότι βρίσκεται απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στη Δεξιά.

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, τα όργανα του κόμματος, αλλά και τα μέλη της παράταξης του κ. Μπουντρούκα, ιδίως αυτοί που επέβαλαν την υποψηφιότητά του στην Πελόποννησο, οφείλουν να απαντήσουν στο αν αποδέχονται ή όχι τη συνεργασία με τη δεξιά και τη Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο.

“Κυρίως, όμως, όλοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι προσωπικές στρατηγικές και τα «παραμάγαζα» δεν έχουν καμία θέση στο Κίνημα Αλλαγής”

Όσοι, εις το όνομα των προσωπικών τους συμφερόντων και απωθημένων, επιχειρήσουν να μετατρέψουν το Κίνημα Αλλαγής σε «δεκανίκι» της δεξιάς στην Πελοπόννησο θα μας βρουν απέναντί τους”.

M.Π.

Γερονικολός: Πρόκληση για το ΚΙΝΑΛ η συμπόρευση Μπουντρούκα με Νίκα
To Top