ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φιλιππόπουλος: Προσκλητήριο για να βγάλει τον Δήμο Πύλου Νέστορος στην νέα εποχή

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ 

Με φθαρμένα υλικά δεν θα υπάρξει ποτέ αλλαγή και αναγέννηση. Οι άνθρωποι που τρεις τετραετίες τώρα βρίσκονται στο τιμόνι του Δήμου μας εναλλασσόμενοι σε πόστα και αρμοδιότητες  είναι λογικό να ανησυχούν και να τρομοκρατούνται με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας και της καθόδου μας στις αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Οι πολίτες του Δήμου Πύλου Νέστορος είναι αποφασισμένοι πλέον να διαγράψουν τους σωτήρες του παρελθόντος. Που προφανώς κινούμενοι  και κλεισμένοι μέσα στο μικρόκοσμο τους , εδώ και μία τουλάχιστον δεκαετία, θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ρόλο στον τόπο μας.
Σας είδαμε, σας δοκιμάσαμε και κρίνουμε πλέον τα θαυμαστά σας έργα. Μία βόλτα από τη μια άκρη του Δήμου μας έως την άλλη καταδεικνύει την εγκατάλειψη και το μαρασμό. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Η πρόσκληση μου για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Πύλου Νέστορος έχει αγκαλιαστεί από τους συνδημότες μου και η απάντηση θα δοθεί. Η εντιμότητα, η διαφάνεια, η γνώση η αξιοκρατία και η προσπάθεια θα είναι το βασικό γνώρισμα στις κινήσεις μας.
Για να βγάλουμε τον Δήμο Πύλου Νέστορος στην νέα εποχή. Να μπορεί ο δήμαρχος να κοιτάζει με περηφάνια τους δημότες του. Με γνωρίζετε όλοι. Ξέρετε και την ιστορία της οικογένειας μου. Σας εγγυώμαι και σας υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για το καλό όλων των πόλεων και των χωριών του Δήμου μας. Δεν θα σας απογοητεύσω. Δεν θα μοιάσω, σας βεβαιώνω, σε κανέναν από όλους αυτούς που χρόνια τώρα σας υποκλέπτουν την ψήφο.
Η πρόσκληση μου αφορά όλους. Πάμε μαζί για έναν νέο Δήμου Πύλου Νέστορος. Το παλιό το αφήνουμε πίσω. Έρχεται η νέα εποχή και δεν την σταματά τίποτα.
Σας ευχαριστώ όλους

Λεωνίδας Φιλιππόπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Πύλου Νέστορος.

Φιλιππόπουλος: Προσκλητήριο για να βγάλει τον Δήμο Πύλου Νέστορος στην νέα εποχή
To Top