Αθλητισμός

Φεύγει από τα Χανιά για την Ελπίδων ο Ταουσιάνης!

Σημαντικές εξελίξεις στα Χανιά: Ο Γιάννης Ταουσιάνης αποχωρεί για την Εθνική Ελπίδων

Τα Χανιά βρίσκονται ενώπιον σημαντικών εξελίξεων, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ταουσιάνης, αποχωρεί λίγες μέρες με την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, καθώς έλαβε πρόταση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Ταουσιάνης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Εθνικής Ελπίδων στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και έφερε το θέμα υπόψη της διοίκησης, ειδικότερα του Αντώνη Ροκάκη. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν, τα Χανιά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη αυτή, αναγνωρίζοντας την σημαντική ευκαιρία για τον ικανό τεχνικό.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή για τα Χανιά και θέτει την ομάδα σε τροχιά αναζήτησης για τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Ταουσιάνη, με στόχο να συνεχίσουν την πορεία τους με επιτυχία και να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Χανιά:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη, εξαιτίας της άκρως τιμητικής πρότασης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην προοπτική, ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος, όπως ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος κόσμησε τον πάγκο της ομάδας μας τις δυο προηγούμενες σεζόν, να ενισχύσει τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Η πρόταση αυτή, άλλωστε, συνιστά τιμή και επιβράβευση και για την ομάδα μας.

Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα να κρατήσει ψηλά και το εθνόσημο!

Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, για την περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξή της, που είχε ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με ορίζοντα τον μεγάλο στόχο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης για την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες όλων μας.

Το “αντίο” Ταουσιάνη

Ο έμπειρος προπονητής στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του κάνει λόγο για «πρόταση τιμής, χρέους και προοπτικής».

Η δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες του Γιώργο Ξηρουχάκη και Γιώργο Τουλουπάκη για την κατανόηση και την ανθρωπιά που επέδειξαν στην απόφαση μου να αποδεχθώ μια πρόταση τιμής, χρέους και προοπτικής, να υπηρετήσω το εθνόσημο.

Δεκατέσσερις μήνες εργάστηκα σε συνθήκες που κάθε προπονητής επιθυμεί, έχοντας άριστη συνεργασία με μια διοίκηση που δημιουργεί ένα περιβάλλον βασισμένο σε ισχυρές αξίες όπως σεβασμός, εκτίμηση, εμπιστοσύνη, ανθρωπιά!

Ευχαριστώ τον Γιώργο Βρέντζο, που ήταν ο άνθρωπος που με προσέγγισε για να βρεθώ σε αυτόν τον οργανισμό και να βιώσω όλα αυτά τα καλά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, όλο το προσωπικό του οργανισμού, τον κόσμο για την εκτίμηση που μου έδειξε και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου, που αισθάνομαι τυχερός που τους είχα.

Εύχομαι στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – και θα χαρώ πολύ – να βρεθεί σύντομα εκεί που έχει κοπιάσει χρόνια και αξίζει να βρίσκεται, στη Σούπερ Λιγκ 1!

Σας ευχαριστώ όλους!»

To Top