ΚΟΙΝΩΝΙΑ

EUROPA SECURITY GROUP: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Παπαγεωργίου

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 53 ετών ο Κώστας Παπαγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος Europa Central Station. Ο εκλιπών ήταν ο ιδρυτής της πρώτης εταιρίας το 1992, η οποία με έδρα την Καλαμάτα και με επιτυχημένα επιχειρηματικά βήματα, γιγαντώθηκε κι από το 1995 – με την σύμπραξη τεσσάρων φίλων και επιχειρηματιών που ιδρύθηκε ως Europa, – ασχολείται με επιτυχία με τη μελέτη – προμήθεια – εγκατάσταση – συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, Κλειστά κυκλώματα Τηλεόρασης, Μεταφοράς Εικόνας και Τηλεμετρίας, Συστήματα πυρανίχνευσης αντιπροσωπεύοντας οίκους των ΗΠΑ και χωρών της ΕΕ . Επίσης το τμήμα Φυλάξεων και δραστηριοποιείται με τον 24ωρο Κεντρικό Σταθμό Λήψη Σημάτων Συναγερμού , Στατικές Φυλάξεις , Άμεση Επέμβαση – Περιπολίες. Στην συνέχεια έμεινε μόνος του να συνεχίσει την πορεία της Europa η οποία έχει παρουσία στην Καλαμάτα, Ρόδο, Αθήνα, Λάρισα και Κύπρο.


Ο εκλιπών μαζί με την CEO της εταιρίας Νικολέττα Πλευριά με την οποία συνεργάστηκαν για 20 χρόνια και τον Γενικό Αστυν. Διευθυντή Πελοποννήσου Ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα στην εκδήλωση της εταιρίας στο Elite τον Φεβρουάριο του 2019

Πολλές ιδέες που εφαρμόστηκαν αποτελούσαν όραμα του Κώστα Παπαγεωργίου ο οποίος πάλεψε τον τελευταίο χρόνο σκληρά, από τον περασμένο Οκτώβριο με την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του… Ήταν παντρεμένος και έχει ένα ανήλικο παιδί.

Καλό ταξίδι Κώστα…

EUROPA SECURITY GROUP: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Παπαγεωργίου
To Top