ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμο το κτήριο της πρώην Καρδιολογικής στο νέο Δημαρχείο

ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 92.500 ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Συνδέθηκαν σήμερα, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, το νέο Δημαρχείο και το κτήριο της πρώην Καρδιολογικής, στον 3ο όροφο του νέου Δημαρχείου, ενώ θα ακολουθήσει η σύνδεση των δύο κτηρίων στο 2ο όροφο, εντός των προσεχών ημερών, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας. Στους χώρους του κτηρίου θα στεγαστούν οι Υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, αλλά και η ΔΕΥΑΚ.

Η μετασκευή του κτηρίου της πρώην Καρδιολογικής, στο συγκρότημα του νέου διοικητικού κέντρου του Δήμου, έχει πρακτικά ολοκληρωθεί και απομένει μόνο η εγκατάσταση ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας, όπως προβλέπεται στην 1η συμπληρωματική σύμβαση του έργου «Επισκευή και διαρρύθμιση εγκαταστάσεων κτηρίου πρώην Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας για τη στέγαση Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας».

Η σύμβαση αυτή θα συναφθεί, κατόπιν εγκρίσεως του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την ανάδοχο εταιρεία PDL AE, είναι δαπάνης 92.500 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ και αφορά στην ενεργητική και παθητική πυρασφάλεια του συνόλου του κτηρίου της πρώην Καρδιολογικής, κατόπιν τροποποίησης της σχετικής Πυροσβεστικής Διάταξης, σε συνδυασμό με τη χρήση του υπογείου χώρου ως αρχειοστασίου. Η υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης θα γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα, καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

Έτοιμο το κτήριο της πρώην Καρδιολογικής στο νέο Δημαρχείο
To Top