Υγεία

Δωρεά 30.000 ευρώ από την ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής

Στη δωρεά του ποσού των 30.000 € για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας προχώρησε σήμερα Τρίτη 19/9/2017 η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ εις μνήμη του τεχνικού της διευθυντή αείμνηστου Ιωάννη Μπουσούνη.

To έργο της ανακαίνισης μελετητικά είναι σχεδόν ώριμο από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, μιας και αυτό το έργο είχε ενταχθεί από καιρό στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Διοίκησης. Μάλιστα ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Μπέζος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το πώς θα γίνει η Παιδιατρική Κλινική, με χαρούμενα χρώματα, μοντέρνα παιδικά κρεβατάκια, ώστε να ξεφεύγει από το μουντό περιβάλλον ενός Νοσοκομείου και να παραπέμπει σε κάτι οικείο στα παιδιά.

Το αμέσως επόμενο διάστημα «θα τρέξουν» όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και εργασίες με στόχο το αργότερο τέλη του έτους να παραδοθεί η ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική.
Ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας, Γεώργιος Μπέζος εξέφρασε τις βαθιές του ευχαριστίες στην Καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε και στην οικογένεια του αείμνηστου Ιωάννη Μπουσούνη.

Δωρεά 30.000 ευρώ από την ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής
To Top