ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερωτήσεις Μάκαρη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση στη Μαραθόλακκα ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης λέγοντας ότι τα προβλήματα γιγαντώνονται.

Περιέγραψε πως έχει η κατάσταση, επισημαίνοντας ότι έχει σταματήσει εντελώς η διαχείριση, τα στραγγίδια καταλήγουν στο ποτάμι, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις μεταφοράς στη νέα θέση των σκουπιδοδεμάτων, οπωσδήποτε πρέπει να αποκατασταθεί η παλιά χωματερή, λέγοντας πως “η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο”, ρωτώντας ταυτόχρονα τη Δημοτική Αρχή πότε θα ξεκινήσει πάλι η διαχείριση των σκουπιδιών και πότε θα αποκατασταθεί η χωματερή.

ΜΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ-ΡΥΠΑΝΣΗ ΜΟΥΤΕΛΑΚΗ

Για Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Τρίπολη: Ο Μανώλης Μάκαρης δήλωσε πως θα υποβάλλει και η παράταξή του της προτάσεις της, ενώ αναρωτήθηκε αν η παραλιακή χάραξη Καλαμάτα-Ριζόμυλος που προτείνει ο Δήμαρχος είναι το Νο1 αναπτυξιακό έργο της Καλαμάτας, ενώ φάνηκε ανοιχτός σε μια κοινή γραμμή θεμάτων ως Δήμος Καλαμάτας για το Αναπτυξιακό Συνέδριο αρκεί να συζητηθούν αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για Μέγαρο Χορού: Εξέφρασε τον προβληματισμό του γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η πιστοποίηση από τη γερμανική εταιρεία TUV των παρεμβάσεων και επισκευών που έγιναν στο Μέγαρο.

Για Μουτελάκη: Έκανε λόγο για
νέα ρύπανση τις τελευταίες ημέρες μετά την έντονη βροχόπτωση και κατά πόσο σχετίζεται η ρύπανση αυτή με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση λυματολάσπης στον Βιολογικό Καθαριασμό.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ “ΗΛΕΚΤΡΑ”

To Top