ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαζόμενοι ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: Συνεχίζουν να εργάζονται οι 12 συμβασιούχοι

Δικαιώθηκαν προσωρινά οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ, μετά από την απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Καλαμάτας, το οποίο εκδίκασε την προσφυγή τους με την διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων για παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου εργασίας.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου, “η παράταση η μη των συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων πού συνέχιζαν να εργάζονται με προσωρινή διαταγή, ήταν στην διακριτική ευχέρεια του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ να αποφασίσει την τυχόν παράταση της απασχόλησης των εργαζομένων μέχρι την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων διοριστέων σε κενές οργανικές θέσεις”.

Το Σωματείο εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης, κοινοποίησε επιστολή- αίτημα για άμεση παράταση των συμβάσεων εργασίας.
Η κινητοποίηση του συνόλου των εργαζομένων (Συμβασιούχων και Μονίμων), σήμερα κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, απέσπασε ομόφωνη απόφαση παράτασης και από αύριο 1/2/2018 οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να εργάζονται και συνεχίζουν ενωμένοι μέχρι την τελική νίκη, που δεν είναι άλλη από τις σταθερή και μόνιμη σχέση εργασίας.

Εργαζόμενοι ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: Συνεχίζουν να εργάζονται οι 12 συμβασιούχοι
To Top