ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας καταγγέλλει την “εισβολή” του ΠΑΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας καταγγέλλει την προσχεδιασμένη στάση του ΠΑΜΕ που στο συμβούλιο της Πέμπτης, 11/1/2018 με μια ομάδα… εισήλθε στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου και απαίτησαν το θέμα που είχαν ζητήσει να συζητηθεί στο Δ.Σ., να μπει ως πρώτο στην συζήτηση.
Μετά από ψηφοφορία που έγινε αποφασίστηκε να συζητηθούν τα θέματα με την σειρά της ημερήσιας διάταξης.
Ύστερα από αυτά αποχώρησαν ενώ υπήρχαν σοβαρά θέματα για συζήτηση, θα μπορούσαν να περιμένουν να συζητηθεί το θέμα που έβαλαν αλλά ακολούθησαν την οδό της φυγής, προφανώς για εντυπώσεις.
Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα που κάποιοι ευελπιστούν.
Τα συνδικάτα ούτε εκφοβίζονται ούτε φιμώνονται, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη δική τους σκληρή μάχη για την επιβίωση.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνεται από μια σειρά φορείς την Δεύτερα 15/1/2018 και ώρα 6:00μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας καταγγέλλει την “εισβολή” του ΠΑΜΕ
To Top