ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Απεργία στις 28 Νοεμβρίου μαζί με την ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου

“Η παράταξη της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνει επιτέλους αυτοκριτική και να σταματήσει να επαναλαμβάνει μονότονα και να αναμασά συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, ο κόσμος αλλάζει…
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζεται να καλεί σε απεργία στις 8/11ου , να την αναβάλει και να καλεί πάλι σε απεργία στις 14/11ου , να την αναβάλει και πάλι και τελικά να ευθυγραμμίζεται με τις αποφάσεις της ΓΣΕΕ για απεργία στις 28/11ου, δημιουργώντας σύγχυση αλλά και ευτελισμό της Απεργίας.
Άραγε έχουν πυξίδα πλεύσης; ή αποφασίζουν όπως με το φούρνο του Καραγκιόζη κάθε φορά που αλλάζουν αποφάσεις κάποια Εργατικά Κέντρα (αυτό έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση);
Με το να βάζουν αιτήματα τα οποία είναι κοινά αποδεκτά απ’ όλους δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους, αφού αδυνατούν να βγάλουν από πάνω τους τον κομματικό τους μανδύα.
Κύριο χαρακτηριστικό τους μέχρι σήμερα είναι η αποδυνάμωση του κινήματος μέσω των ξεχωριστών συγκεντρώσεων, τα συνεχή αιτήματα τους για απεργίες είναι μόνο και μόνο για εντυπωσιασμούς, λεονταρισμούς και για να βρισκόμαστε στους δρόμους.
Δυστυχώς η ίδια κασέτα επαναλαμβάνεται κακόγουστα.
Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας συμπορεύεται με τις αποφάσεις της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και καλεί για απεργία στις 28 Νοέμβριου 2018″.

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Απεργία στις 28 Νοεμβρίου μαζί με την ΓΣΕΕ
To Top