Αθλητισμός

ΕΠΟ: Αποφάσεις για Γ’ Εθνική και τοπικά

Την επόμενη Τετάρτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι ο ορισμός τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού ώστε οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής να γίνουν τον επόμενο Ιούλιο ή τον Αύγουστο.

Η ημερομηνία των εκλογών θα επισημοποιηθεί στην τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 30 Ιουνίου. Επίσης θα αποφασιστεί τι θα γίνει με το κύπελλο, τη Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και ποια θα είναι η έδρα της Εθνικής στους αγώνες του Nations League.

Σε ότι έχει να κάνει με την Γ’ Εθνική φαίνεται πως οι αντιδράσεις αρκετών ομάδων και Ενώσεων έχουν δημιουργήσει προβληματισμό και στην Ομοσπονδία φαίνεται ότι καταλήγουν στην οριστική διακοπή λόγω της πανδημίας.

Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά τη σχετική απόφαση και πως θα καθοριστούν άνοδος και υποβιβασμός. Ένα σενάριο που μάλλον είναι το επικρατέστερο καθώς συνδέεται με την αναδιάρθρωση θέλει να ανεβαίνουν οι πρωτοπόροι των 8 ομίλων. Τα πράγματα θα είναι περισσότερο σύνθετα για τον υποβιβασμό και με τις ομάδες που βρίσκονται στο βαθμολογικό όριο ή λίγο κάτω απ’ αυτό.

ΕΠΟ: Αποφάσεις για Γ’ Εθνική και τοπικά
To Top