Τουρισμός

To επιβλητικό mega – γιοτ “Running of Waves” στην Καλαμάτα

Ένα υπερσύγχρονο ιστιοφόρο στο Λιμάνι της Καλαμάτας

Πολυτελές, επιβλητικό, τεράστιο, πανέμορφο… με αυτές τις λέξεις κι άλλες τόσες μπορεί κανείς να περιγράψει το γιοτ “Running of Waves” με σημαία Μάλτας, που κατέπλευσε σήμερα για πολλές ώρες στο Λιμάνι της Καλαμάτας και κέρδισε τα βλέμματα των διερχόμενων.
Το ιστιοφόρο που κατασκευάστηκε το 2011 έχει μήκος 65 μέτρα και πλάτος κοντά στα 10.

Στο site της εταιρίας που το διαχειρίζεται, διαβάζουμε:

“H barquentine “Running on Waves”, ένα ψηλοκάταρτο ιστιοφόρο, σε κάνει να νιώθεις σαν πραγματικός εξερευνητής της ιστορίας ταξιδεύοντας τις θάλασσες κάτω από τα μεγάλα του πανιά. Ένας μοναδικός τρόπος να συνδεθείς με τη γενέτειρα του πολιτισμού!

Η μόνη διαφορά είναι ότι το “Running on Waves” είναι ένα πολυτελές άνετο, mega γιώτ του εικοστού πρώτου αιώνα.
Πραγματικά ο τέλειος τρόπος για να ανακαλύψεις την Ελλάδα εκ των έσω. Η μοναδική του κατασκευή του επιτρέπει να ελλιμενιστεί ακόμα και σε μικρούς κόλπους χιλιάδων πανέμορφων Ελληνικών νησιών που είναι μακριά από αεροδρόμια και απρόσιτα από μεγάλα καράβια. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα ταξίδι στις ρίζες και τις αξίες του πολιτισμού.

Οι κρουαζιέρες μας είναι εμπνευσμένες από μύθους και ο καθένας μπορεί να βρει το μύθο και την ιστορία που είναι κοντά στην καρδιά του.

Για τον προσκυνητή της Ορθοδοξίας προσφέρουμε ενδιαφέρουσες διαδρομές με τους πιο σημαντικούς ναούς, και υπάρχουν πολλοί στην όμορφη Ελλάδα!

Το “Running on Waves” έχει ένα σημαντικό ιστορικό ταξιδιών γεμάτο θρησκευτικά ορόσημα με τον Γενικό μας Διευθυντή να έχει τιμηθεί με ακρόαση από την Αὐτοῦ Θειοτάτη Παναγιότης τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη.

Το ιστιοφόρο έπλευσε σε ειδικό θρησκευτικό ταξίδι στο Άγιο Όρος που ολοκληρώθηκε με Θεία Λειτουργία εν πλω.

Το “Running on Waves” φιλοξενεί συχνά προσκυνήματα σε διάφορα ταξίδια σε ιερούς τόπους της Μεσογείου.
Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ήταν ένα ταξίδι αφιερωμένο στα ορόσημα της ζωής του Αγίου Νικολάου, του Θαυματουργού, το 2015 από το Demre στην Τουρκία) μέχρι την Βενετία στην Ιταλία, ταξιδεύοντας μέσα από τους πιο σημαντικά ιερούς τόπους στην Ελλάδα.

Ορθόδοξοι κληρικοί και πολλοί δήμαρχοι Ελληνικών νήσων έχουν τιμήσει το “Running on Waves” με την διαμονή τους στο σκάφος και το έχουν τιμήσει με εικόνες που προστατεύουν το “Running on Waves” στα ταξίδια του.

Η κρουαζιέρες μας θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες από ταξίδια αξέχαστα και μια γεύση θαυμάτων!”

Πριν λίγη ώρα το ιστιοφόρο αναχώρησε για το Κατάκολο Ηλείας.

Το πρόγραμμα του 2017 από εδώ και στο εξής περιλαμβάνει τα ακόλουθα δρομολόγια:

To Top