Χορός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια χορού από τον Mauro d’ Ambrosi

Mε επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή χορευτών και χορευτριών από τις σχολές της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν τα μαθήματα χορού DANCE CHALLENGE, από τον καταξιωμένο Δάσκαλο – Προπονητή και Κριτή χορών Λάτιν και Ευρωπαϊκών (Latin & Ballroom International Dance) από την Ιταλία Mauro d’ Ambrosi το περασμένο διήμερο, στην προσπάθεια προαγωγής, προώθησης και υποστήριξης του Χορού.
Η φιλοξενία του Ιταλού δασκάλου έγινε με την υποστήριξη του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID-UNESCO του Τμήματος Καλαμάτας.

Ο Mauro d’ Ambrosi παρέδωσε ομαδικά σεμινάρια χορού στην αίθουσα της σχολής και του συλλόγου χορού ΞΕΝΙΑ, στην οδό Μαυρομιχάλη 32, με την συμμετοχή όλων των Σχολών Χορού της πόλης μας, των δασκάλων, μαθητών, διαγωνιζόμενων, χορευτών αλλά και όλων των φίλων του Χορού γενικότερα.
Έμφαση δόθηκε στο Latin International, αλλά και και σε ευρωπαϊκούς χορούς Ballroom (Βαλς, Ευρωπαϊκό Ταγκό, Βιεννέζικο Βαλς, Foxtrot, Quickstep κλπ).

Welcome Party στην “Αίγλη”

Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων από τον Ιταλό Δάσκαλο Χορού Mauro d’ Ambrosi, διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου μια σπέσιαλ βραδιά Λάτιν στην “Αίγλη” με χορό, shows και πολλές εκπλήξεις.

H φιλοξενία και τα σεμινάρια έκλεισαν φυσικά παραδοσιακά, με ένα σούπερ τσιμπούσι!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.messinialive.gr

Σεμινάρια χορού από τον ιταλό δάσκαλο Μάουρο Ντ’ Αμπρόζι

To Top