Χορός

Σεμινάρια χορού από τον ιταλό δάσκαλο Μάουρο Ντ’ Αμπρόζι

 

Από την σημερινή συνέντευξη τύπου για το σπουδαίο event

Η Καλαμάτα αλλά και η ευρύτερη Μεσσηνία, στην προσπάθεια προαγωγής, προώθησης και υποστήριξης του Χορού, έχει την τιμή να υποδεχτεί τον καταξιωμένο Δάσκαλο – Προπονητή και Κριτή χορών Λάτιν και Ευρωπαϊκών (Latin & Ballroom International Dance) από την Ιταλία κ.ο Mauro d’ Ambrosi στις 7-10 Οκτωβρίου υπό την υποστήριξη του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID-UNESCO του Τμήματος Καλαμάτας.

Ο Mauro d’ Ambrosi θα παραδώσει ομαδικά σεμινάρια χορού σήμερα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου (15:00 -21:00) στην αίθουσα της σχολής και του συλλόγου χορού ΞΕΝΙΑ, στην οδό Μαυρομιχάλη 32, με την συμμετοχή όλων των Σχολών Χορού της πόλης μας, των δασκάλων, μαθητών, διαγωνιζόμενων, χορευτών αλλά και όλων των φίλων του Χορού γενικότερα.

Σκοπός – στόχος του συγκεκριμένου χορευτικού event είναι να επιμορφώσει τους ήδη υπάρχοντες δασκάλους, χορευτές και διαγωνιζόμενους χορού στο Latin International, αλλά και να αναδείξει και προωθήσει τους Ευρωπαϊκούς Χορούς Ballroom για όλους τους ανθρώπους σε όλες τις ηλικίες (Βαλς, Ευρωπαϊκό Ταγκό, Βιεννέζικο Βαλς, Foxtrot, Quickstep κλπ) στην Καλαμάτα αλλά και στη χώρα μας γενικότερα.

 

Party στην “Αίγλη”

Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων από τον Ιταλό Δάσκαλο Χορού Mauro d’ Ambrosi στην όμορφη πόλη μας, διοργανώθηκε χθες βράδυ μια μοναδική βραδιά Λάτιν στην “Αίγλη” με χορό, shows και πολλές εκπλήξεις.

Πληροφορίες για συμμετοχή σας στα Σεμινάρια Λάτιν και Ευρωπαϊκών χορών επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Διοργάνωσης κ.ΝΙΝΑ ΔΡΑΚΟΥ (fb Nina Drakou: inbox και τηλ. 6932 426 008).

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.messinialive.gr

To Top