ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία έγινε τα ξημερώματα νέο “μπάλωμα” στον αγωγό ύδρευσης στον Αντικάλαμο

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ

Μια άκρως απαραίτητη τεχνική παρέμβαση αντικατάστασης ενός προβληματικού κομματιού του αγωγού ύδρευσης φ600 στον Αντικάλαμο με άμεση συγκόλληση νέου, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τις 12:30 μέχρι τις 5 από το συνεργείο του Συνδέσμου Ύδρευσης.

Κι αυτή την φορά οι συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά οι εργασίες έγιναν “καταδρομικά” και κυρίως χωρίς να στερηθεί η πόλη νερό.

Το προβληματικό σημείο – κοντά σε αυτό που είχε πραγματοποιηθεί παρόμοια παρέμβαση πριν δυο μήνες – αντικαταστάθηκε γρήγορα και με ακρίβεια και χωρίς να διακοπεί καθόλου η υδροδότηση της πόλης. Την επιχείρηση επέβλεψε ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Τάσος Αγγελής, στο πρώτο του “κρας τεστ” αντιμετώπισης προβλημάτων που έγινε επιτυχώς.

Πρέπει να επισημανθεί ότι ο συγκεκριμένος αγωγός είναι προβληματικός και διάτρητος σε αρκετά σημεία και συχνά βγάζει βλάβες, γι’ αυτό έχει κριθεί επιβεβλημένη η κατασκευή του νέου αγωγού Φ800, με τις πρώτες εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει και που θα λύσει για πολλά χρόνια το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Aποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό Φ 600 στον Αντικάλαμο

Με επιτυχία έγινε τα ξημερώματα νέο “μπάλωμα” στον αγωγό ύδρευσης στον Αντικάλαμο
To Top