ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφή στην…κανονικότητα στη Ναυαρίνου – “Είχαμε δίκιο για την άρση των μέτρων”

IKANOΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ-ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗΣ

Αυξημένη ήταν η κίνηση απόψε Πέμπτη βράδυ, προπαραμονή της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας, κατά μήκος της οδού Ναυαρίνου, 4 ημέρες μετά και την άρση των μέτρων πεζοδρόμησης.

Οι καταστηματάρχες και οι επιχειρηματίες δήλωσαν ικανοποιημένοι στην κάμερα του Messinialive τόσο για την άρση των μέτρων όσο και για την αυξανόμενη κίνηση. Επίσης είναι ικανοποιημένοι για το δωρεάν πάρκινγκ οχημάτων στο λιμάνι που εξυπηρετεί 120 αυτοκίνητα.

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που διανύουμε που είναι το μέσον της τουριστικής κορύφωσης, με την πόλη να δέχεται καθημερινά ολοένα και περισσότερους επισκέπτες που θα επιλέξουν τουλάχιστον γι’ αυτό το τριήμερο την πόλη του Ήλιου, στην σκιά του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση των 7 κρουσμάτων σήμερα, ταρακούνησε λίγο τα πράγματα, όμως είδαμε – τουλάχιστον από την πλευρά των επιχειρήσεων και των εργαζομένων – να τηρούνται τα μέτρα, παρά την αφόρητη ζέστη.
Αρκετά χαλαρά πάντως είδαμε άτομα μικρότερης ηλικίας…

ΑΝΔΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Λίγα λεπτά πριν φτάσουμε στην κεντρική προκυμαία, σημειώθηκε κι ένα ατύχημα, με έναν άντρα περίπου 50 ετών να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στη θάλασσα... Αμέσως κινητοποιήθηκαν όσοι τον είδαν και τον τράβηξαν έξω με σχοινιά, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά με εκδορές στο πόδι και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το παρακείμενο Φαρμακείο.

To Top