ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Βασιλόπουλου στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας: Είμαστε δίπλα σας

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Φάβα.

Στη νέα αίθουσα συσκέψεων ενημερώθηκε, από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Παναγιώτη Κατσαφάδο για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, με τον κ.Κατσαφάδο να εκφράζει τις ευχαριστίες του για την στήριξη τόσο του Δήμου όσο και των δημοτών κατά την διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, με το Κ.Υ. να μην έχει καταγράψει ως τώρα κανένα κρούσμα κορονοιού.

Βασιλόπουλος: Στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το Κέντρο Υγείας

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του ΚΥ για την προσπάθεια που κάνει όλο αυτό το διάστημα της υγειον ομικής κρίσης και τόνισε: “Στηρίξαμε όσο μπορούσαμε την δομή και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Καταδείχθηκε περίτρανα πως για να βγούμε νικητές πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αφού είναι προφανές πόσο ανάγκη έχει ο ένας άνθρωπος ανάγκη τον άλλον”.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονάδος, ενθουσιάστηκε με τις κτιριακές παρεμβάσεις και δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει την Πρωτοβάθμια Δομή της πόλης μας.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ: ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Εκ μέρους του Κέντρου Υγείας, η λίστα που ζητήθηκε από τον Δήμαρχο, ο οποίος τόνισε την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξή του στην πρωτοβάθμια δομή, περιλαμβάνει:

1. Τοποθέτηση WiFi σε όλους τους χώρους του Κέντρου Υγείας.
2. Έγκριση βάσης ποδηλάτων και πατινιών στον εξωτερικό χώρο της Μονάδος. Ο Διονύσης Πανόπουλος έχει δεχθεί να κάνει την δωρεά και ήδη ετοιμάζει την βάση.
3. Τοποθέτηση σημάνσεων σε δρόμους της Καλαμάτας, σχετικά με το Κέντρο Υγείας. (Αν είναι δυνατόν, στα Ελληνικά και τα Αγγλικά).
4. Βάψιμο κτιρίου εξωτερικά.
5. Χρώματα και βάψιμο πλακιδίων αυλής.
6. Τοποθέτηση ζαρντινιερών στα δέντρα (είναι 11 στο σύνολο), που βρίσκονται στις οδούς Πλάτωνος και Κανάρη.
7. Τοποθέτηση νέων σκιάστρων στην πίσω είσοδο του Κέντρου Υγείας, επί της Κοραή.
8. Βάψιμο κάγκελων πίσω εισόδου, επί της Κοραή.

To Top