ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίσκεψη στον Τσώνη από το “Νέο Επιμελητήριο”

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης συναντήθηκε χθες Δευτέρα 27 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία των υποψηφίων συμβούλων και ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Γκούμας, με το Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη και ομάδα δημοτικών συμβούλων.

Ο Δήμαρχος, αφού προέβαλε τα σημαντικά προβλήματα που αφορούν γραφειοκρατικά και διαρθρωτικά θέματα του Δήμου, παρουσίασε με μεγάλη λεπτομέρεια τη δυναμική και την πρωτοβουλία που έχει πάρει ο Δήμος Μεσσήνης σε θέματα αναπτυξιακά όπως ο οδικός άξονας Καλαμάτας – Ριζόμυλου, η ανάδειξη και η ανάπλαση του ποταμού Παμίσου, η στρατηγική για την ήπιας μορφής ανάπτυξη του αγροτουρισμού (στα ορεινά διαμερίσματα του Δήμου), καθώς και του πολιτιστικού (Αρχαία Μεσσήνη), του αθλητικού και του θρησκευτικού τουρισμού.

Επίσης αναφέρθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες που άπτονται κυρίως των κόκκινων δανείων και γενικότερα της έλλειψης ρευστότητας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Ο Δήμαρχος δήλωσε κατηγορηματικά ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του Επιμελητηρίου και θα χαρεί πολύ αν δει ένα Επιμελητήριο παρεμβατικό, κοντά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Μεσσήνης για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Γκούμας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Τσώνη για την πλήρη ενημέρωση, κυρίως επί των αναπτυξιακών θεμάτων, τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας με έναν τόσο σημαντικό Δήμο για τη Μεσσηνία, όπως είναι ο Δήμος Μεσσήνης. Ένας Δήμος ισχυρός τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στην ανάπτυξη του τουρισμού.

Διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε θέση αφορά τα επιμέρους της κατασκευής του δρόμου Καλαμάτας – Ριζόμυλου και τόνισε ότι το “Νέο Επιμελητήριο” και ο ίδιος προσωπικά, δηλώνει ότι σημασία έχει η αναγκαιότητα για την υλοποίηση του έργου. Συνταυτίζεται με την άποψη του Δημάρχου και θα σεβαστεί τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που θα προκύψουν.

Επίσκεψη στον Τσώνη από το “Νέο Επιμελητήριο”
To Top