ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Η ΕΤΑΠ επιμορφώνει με τηλεκατάρτιση τους επιστήμονες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ 100 ΩΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΠ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

To Eπιμελητήριο Μεσσηνίας μέσω της αναπτυξιακής εταιρίας του την ΕΤΑΠ, είναι ο Μεσσηνιακός πάροχος του προγράμματος τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, οι οποίοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα των 600 ευρώ.

Κατάρτιση και με κοινωνικό χαρακτήρα

Η ΕΤΑΠ όπως ανακοίνωσε, μέρος των εσόδων από την υλοποίηση του προγράμματος επιμόρφωσης, θα το διαθέσει σε ιατρικές δομές της Μεσσηνίας για την υποστήριξή τους στην προσπάθεια αντιμετώπισης της επιδημίας του κορονοϊού.

Οι επιστήμονες, δικηγόροι, ιατροί, μηχανικοί, οδοντίατροι, οικονομολόγοι, λογιστές, αρχιτέκτονες, ερευνητές, εκπαιδευτικοί, που θα επιλέξουν την ΕΤΑΠ, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι την Δευτέρα 20 Απριλίου.

Για πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 2721062212 και 2721024174 ή να στείλουν μήνυμα στο kek@etappeloponnisos.gr

Για το πρόγραμμα, μίλησε στο Messinialive, ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Σταύρος Στούπας.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μηχανικούς κάθε ειδικότητας, οικονομολόγους/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως, δικηγόρους (ασκούμενους δικηγόρους και συμβολαιογράφους) ελεύθερους επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, γιατρούς κάθε ειδικότητας, εκπαιδευτικούς και ερευνητές.

Περιλαμβάνει παρακολούθηση προγράμματος 100 διδακτικών ωρών και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης.

INFO https://www.facebook.com/Etappeloponnisos/

 

 

To Top