Επιχειρείν

Eπιμελητήριο Μεσσηνίας: Εκδήλωση για την «Επιχειρηματικότητα & Τουρισμό»

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνουν Εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα & Τουρισμός» την Παρασκευή4 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Πλατεία 23ης Μαρτίου).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας και του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων “Μαγική MESSINIA”.

Ομιλητές:

Δρ. Γεωργία Ζούνη– Επιχειρηματικότητα & Τουρισμός (Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, ΕΕΔΕ)

κ. Δημήτρης Σεραφειμίδης – Ηγεσία δεν είναι αυτό που νομίζετε…! (Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εισηγητής ΕΕΔΕ)

Δρ. Σωτήρης Βαρελάς– Σκέψεις για τον Τουρισμό (Σύμβουλος Τουρισμού, Εισηγητής ΕΕΔΕ)

κ. Γεώργιος Ανδριανός – Η Επιτυχημένη Επιχείρηση (CEO&Founder,  ANDRIANOS  & Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού  Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ)

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της 5ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και της1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ στην πόλη της Καλαμάτας.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με:

  • Επιμελητήριο Μεσσηνίας | κα. Αναστασία Βασιλοπούλου

27210 62212, 62200 | info@mcci.gr

  • ΕΕΔΕ – Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας | κα. Διονυσία Κουβέλη

2610 318 573, 2610 336 352 | patra@eede.gr

Eπιμελητήριο Μεσσηνίας: Εκδήλωση για την «Επιχειρηματικότητα & Τουρισμό»
To Top