ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο – Διοκλής: Συνεργασία κι εφαρμογή της νομιμότητας

Προσκεκλημένος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και των μελών του ήταν στη συνεδρίαση της Δευτέρας ο πρόεδρος της Διοκλής ΑΕ Γιώργος Φάβας για να συνεργαστούν και να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν το Βιοτεχνικό Πάρκο και την Αγορά στο δυτικό κέντρο.

Μετά την αρχική τοποθέτησή του κ. Φάβα που ήταν καθαρά ενημερωτική για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες της εταιρείας που διοικεί, δέχθηκε ερωτήσεις από τα μέλη του Επιμελητηρίου οι οποίες αφορούσαν κυρίως τον τρόπο λειτουργίας και ελέγχου της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στο δυτικό κέντρο.

Tην συνεδρίαση παρακολούθησαν και ο διευθυντής της ΔΙΟΚΛΗΣ Νίκος Κωτσάκης και ο πρόεδρος των επαγγελματιών Κυριάκος Ψυχάρης που μίλησε στο βήμα.

Και οι δύο φορείς που συνεργάστηκαν σε αυτή την συνεδρίαση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να εφαρμόζεται η νομιμότητα και οι κανόνες του εμπορίου, με τον κύριο Φάβα να τονίζει ότι είναι πρόθυμος να δεχτεί τις προτάσεις του Επιμελητηρίου και να τις συζητήσουν σε μία επόμενη συνεργασία που θα έχουν.

Δείτε τις βασικές τοποθετήσεις όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Messinialive.

Επιμελητήριο – Διοκλής: Συνεργασία κι εφαρμογή της νομιμότητας
To Top