ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαφές σε όλη τη Μεσσηνία για την Πέγκυ Νίκα – “Ο λαός θα δώσει ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη ΝΔ”

ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΓΚΥ ΝΙΚΑ

Οι συναντήσεις συνεχίζονται. Σήμερα επισκέφτηκα την Μεσσήνη και συνάντησα τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Μεσσήνης Πέτρο Σκιαδά καθώς και επαγγελματίες του τόπου!
Προχωράμε μαζί μπροστά!
Κάθε μέρα είναι μια ακόμη ευκαιρία να συναντήσω συμπολίτες μου που ο καθένας από το δικό του μετερίζι συμβάλλει στην πρόοδο της Μεσσηνίας μας. Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ το Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου συνάντησα τον Αναπληρωτη Διοικητή Δημήτριο Λαμπρόπουλο και τον Διευθυντή Διοικητικού Θεόδωρο Ντέντε. Στη συνέχεια συνάντησα τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Δημήτρη Ροΐδη ενώ νωρίς το πρωί βρέθηκα δίπλα στο τμήμα καθαριότητας και διαχείρισης απορριμμάτων. Ο ανοιχτός διάλογος με όλους εσάς τους συμπολίτες μου είναι πηγή δύναμης και έμπνευσης να συνεχίσω τον αγώνα μου! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Μία και σήμερα για τη μεγάλη νίκη.
Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, ο πανικός των αντιπάλων μας μεγαλώνει, η απελπισία τους γίνεται όλο και πιο φανερή.
Σήμερα μιλούν για κυβερνήσεις ειδικού σκοπού, χθες για κυβερνήσεις ανοχής και συνενοχής, προχθές για κυβερνήσεις ηττημένων. Το βλέπετε, θα κάνουν τα πάντα, θα μεταχειριστούν όλα τα μέσα, για να παραμείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες του μικρόκοσμου τους.
Εμείς βαδίζουμε σταθερά, με συνέπεια στις αρχές και στις αξίες μας, με αυτοπεποίθηση. Μιλάμε για την Ελλάδα του αύριο, για την Ελλάδα της προκοπής, της ανάπτυξης, των καλύτερων θέσεων εργασίας, με καλύτερους μισθούς και κοινωνικό κράτος.
Την Κυριακή, ο κόσμος θα τελειώσει την αγωνία των αντιπάλων μας.
Ο λαός θα δώσει ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στην Νέα Δημοκρατία, ανοίγοντας τον δρόμο για την αυτοδυναμία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Και οι πολίτες της Μεσσηνίας θα στείλουν το ηχηρό μήνυμα.

Επαφές σε όλη τη Μεσσηνία για την Πέγκυ Νίκα – “Ο λαός θα δώσει ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη ΝΔ”
To Top