Μεσσηνία off road

Έντονη δράση για τους ορειβάτες και τους πεζοπόρους του Ευκλή το προσεχές Σαββατοκύριακο

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΛΑΔΑ-ΚΑΡΒΕΛΙ

Διπλή εξόρμηση έχουν προγραμματίσει οι υπεύθυνοι του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” το προσεχές Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου 2018 για την ορειβατική και την πεζοπορική ομάδα.
Μετά την τελευταία εξόρμηση στην Νεμούτα, στο Φαράγγι του Χαρατσαρίου και στον ποταμό Ερύμανθο, άλλες δύο ενδιαφέρουσες εξορμήσεις περιμένουν τους λάτρεις της φύσης του καλαματιανού Συλλόγου.

Το Σαββατοκύριακο, η ορειβατική ομάδα, όπως κάθε χρόνο, θα ανέβει και θα διανυκτερεύσει στον Προφήτη Ηλία του Ταϋγέτου στα 2407 μ. υψόμετρο, με αρχηγό αποστολής τον Κώστα Κορομηλά, για να θαυμάσει το “Φαινόμενο της Πυραμίδας” και να προσκυνήσει την χάρη του.
Πληροφορίες από την συντονίστρια Άντζελα Τοτάκη στο τηλ. 6944578933.

Την Κυριακή, η πεζοπορική ομάδα με οδηγό την καταγόμενη από την Νέδουσα του Ταϋγέτου Ελένη Οικονομοπούλου, θα γνωρίσουν τα ορεινά χωριά Λαδά και Καρβέλι και θα περπατήσουν σε κατηφορικό, εύκολο μονοπάτι, που συνέδεε τα χωριά έως το δύτοξο Λαδοκαρβελιώτικο γεφύρι.
Πληροφορίες από την Α΄ αντιπρόεδρο και έφορο δημοσίων σχέσεων του Ευκλή Ελένη Οικονομοπούλου στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και 6974252234.
Περισότερες πληροφορίες για τις εξορμήσεις στην σελίδα στο φ.β. : Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ.

https://www.facebook.com/efkliskalamata/

Έντονη δράση για τους ορειβάτες και τους πεζοπόρους του Ευκλή το προσεχές Σαββατοκύριακο
To Top