Αθλητισμός

Ενστάσεις από την Super League στο αγωνιστικό πρόγραμμα της SL2

Aλλάζει η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 2

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η Super League 2, καθώς είδαν κι έπαθαν οι ομάδες για να ξεκινήσουν προπονήσεις εδώ και 15 μέρες, ενώ η διοργανώτρια αρχή είναι υποχρεωμένη απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, να προχωρήσει σε αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Βλέπετε, λόγω του Euro θα πρέπει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί έως τις 19 Μαϊου, παρά τις αρχικές βλέψεις της Super League 2 να έπαιρνε παράταση μέχρι τον Ιούνιο, λόγω της πανδημίας και της μεγάλης καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος.

Σε συνάντηση που είχε η Super League 2 με την Super League 1, ενημερώθηκε αρμοδίως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό εξαιτίας του μπαράζ που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες των δύο κατηγοριών για το ποιος θα συμμετάσχει του χρόνου στα «μεγάλα σαλόνια».

Κατά συνέπεια, μέχρι τις 19 Μαϊου θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς δεν είναι εφικτό να πάρει περαιτέρω παράταση λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη (30/12) είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να γίνει η αναγκαστική αλλαγή της προκήρυξης. Τί σημαίνει αυτό; Ότι για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 19 Μαϊου μόνο ένας δρόμος υπάρχει: Να γίνει μείωση των αγώνων για τα play off και τα play out. Κάτι άλλο δεν μπορεί να συμβεί στο ήδη χιλιοταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ενστάσεις από την Super League στο αγωνιστικό πρόγραμμα της SL2
To Top