ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας: Συνάντηση με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος

ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΟΓΙΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/10/2020 με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου και συγκεκριμένα με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Στέφανο Κολοκούρη, τον Υπαρχηγό Π.Σ. Αντιστράτηγο κ. Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, τον Επιτελάρχη Π.Σ. Αντιστράτηγο κ. Αλέξιο Ράπανο και τον Προϊστάμενο Κλάδου Επιχειρήσεων Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Πουρναρά.

Όλες οι συναντήσεις, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης, έγιναν σε πάρα πολύ καλό και ιδιαίτερα θετικό κλίμα και τέθηκαν προς την ηγεσία του Σώματος διάφορα θέματα όπως: “Απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε και σύντομα τελειώνει, η Λειτουργία της σχολής επιμόρφωσης, η σχολή Αρχιπυροσβεστών, το νέο Οργανόγραμμα των υπηρεσιών του σώματος, η Αναβάθμιση των υπηρεσιών, ο Υπολογισμός της αναδρομικότητας των μορίων, η Ανανέωση του στόλου των οχημάτων και του ατομικού εξοπλισμού των πυροσβεστών καθώς και η δημιουργία νέων κτηριακών πυροσβεστικών εγκαταστάσεων έτσι ώστε να διασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στους συναδέλφους μας.
Όλη η ηγεσία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ενημέρωσε ότι θα σταθεί δίπλα μας για όλα τα δίκαια αιτήματα μας και εξήρε το έργο των Πυροσβεστών”.

Στο τέλος της επίσκεψης το προεδρείο πρόσφερε από μια εικόνα της Παναγίας Υπαπαντής στον καθένα που πλέον θα κοσμεί το γραφείο τους.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας: Συνάντηση με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος
To Top