ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας προς Χριστόπουλο: “Άστοχη η τοποθέτησή μας, όμως να ανακαλέσετε όσα λυπηρά ανακοινώσατε”

Ρίχνει τους τόνους η Ένωση Γονέων Συλλόγων Καλαμάτας με νέα ανακοίνωσή της αναγνωρίζοντας αφενός την “άστοχη τοποθέτησή” τους ως προς τον Διευθυντή του Πειραματικού Δημοτικού Γιάννη Χριστόπουλο, ζητώντας αφετέρου από τον ίδιο να ανακαλέσει όσα δήλωσε για τους ίδιους, τα οποία χαρακτηρίζουν “ανυπόστατα και ψευδή”. Δηλώνουν ότι κινούνται πάντα με γνώμονα καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για τα παιδιά τους.

Αναλυτικά η νέα τοποθέτηση της Ένωσης Γονέων στον διευθυντή του Πειραματικού Δ.Σχολείου Καλαμάτας Γιάννη Χριστόπουλο

 

“Κύριε Χριστόπουλε, διευθυντή του Πειραματικού Δ.Σχολείου Καλαμάτας, αναγνωρίζουμε την άστοχη τοποθέτηση μας που συνέδεε τη θέση του διευθυντή με το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου που κατέχετε.

Κύριε Χριστόπουλε, σας καλούμε με τη σειρά μας να ανακαλέσετε τα όσα λυπηρά ανακοινώσατε, τις ανυπόστατες και ψευδής κατηγορίες και χαρακτηρισμούς για το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλαμάτας. Θεωρούμε οτι δεν σας τιμούν οι χαρακτηρισμοί αυτοί λόγω των θέσεων σας του διευθυντή και του δημοτικού συμβούλου.

Η δράση μας έχει εθελοντικό χαρακτήρα. Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων όπως και το σύνολο των συλλόγων γονέων όλων των σχολείων αποτελείται απο γονείς που αφιερώνουν απο το υστέρημά του χρόνου τους δεκάδες ώρες προκειμένου να διεκδικήσουν οτι είναι δυνατόν για καλύτερες συνθήκες για την παιδεία των παιδιών τους.

Κύριε Χριστόπουλε, ο μονος φόβος που αντικρίζουμε είναι η απορία στα μάτια των παιδιών για το μέλλον τους”.  

Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας προς Χριστόπουλο: “Άστοχη η τοποθέτησή μας, όμως να ανακαλέσετε όσα λυπηρά ανακοινώσατε”
To Top