ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 56χρονος γιατρός

Απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον ανακριτή ο 56χρονος γιατρός Δ.Τ. από την Τρίπολη, που συνελήφθη με ναρκωτικά χάπια και πλαστές ιατρικές συνταγές την Τετάρτη στον πεζόδρομο της Αριστομένους από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο 56χρονος υποστήριξε ότι είχε τα ναρκωτικά χάπια για προσωπική χρήση, και δεν τα πωλούσε, καθώς είναι τοξικομανής και προσκόμισε ψυχιατρική γνωμάτευση. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο γιατρός, που είναι ωτορινολαρυγγολόγος επιμελητής στη Μονάδα Υγείας Τρίπολης, αλλά τελεί σε καθεστώς αναστολής καθηκόντων, είχε και στο παρελθόν συλληφθεί για τον ίδιο λόγο. Συγκεκριμένα, το 2014 είχε συλληφθεί δύο φορές μέσα σε 5 μήνες στην Κηφισιά και κατόπιν στη Σίφνο για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και πλαστές συνταγές. Να σημειωθεί ότι για τον λόγο αυτόν εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου για παύση από τα καθήκοντά του.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ το μεσημέρι της Τετάρτης στην Καλαμάτα, καθώς είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του προκλητικά παράνομα πάνω στην κεντρική πλατεία της πόλης και είχε πεταχτεί σε φαρμακείο.

Το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο πάνω στην κεντρική πλατεία

Οι αστυνομικοί αρχικά τον προσήγαγαν, καθώς είχαν καταγγελία από φαρμακοποιό ότι προσκόμισε πλαστή ιατρική συνταγή, και σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά χάπια, οπότε και συνελήφθη.


Η στιγμή της προσαγωγής του 56χρονου


Τα ευρήματα της Αστυνομίας μέσα στο αυτοκίνητο του γιατρού

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του αφορά παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, πλαστογραφία και παράβαση καθήκοντος.

Μ.Π.

Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 56χρονος γιατρός
To Top