ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές σε σπίτια στη Μεσσηνία

“ΡΗΜΑΖΑΝ” ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα, που συνολική τους αξία ξεπερνά τις 8.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρείς ημεδαποί, δύο 30χρονοι και ένας 40χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά τον μήνα Απρίλιο του 2016, διέπραξαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας Μεσσηνίας, ενώ προκάλεσαν και πυρκαγιά σε ένα από τα παραπάνω σπίτια, που είχαν διαρρήξει, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε αυτή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές σε σπίτια στη Μεσσηνία
To Top