ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκρηκτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

ΥΨΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ – ΒΕΒΑΙΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΟΥΖΑ

Γράφαμε προχτές ότι “κάθε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα μυρίζει μπαρούτι“, επειδή έχουν γίνει κι έχουν ειπωθεί πολλά για πολλούς και όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα του “κοριού” η ένταση θα υφίσταται.
Στο αποψινό ΠΕ.ΣΥ. που πέρασαν σημαντικά θέματα για τη Μεσσηνία, είχαμε την επανάληψη της κόντρας του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη με την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, που αντάλλαξαν και πάλι βαριές κουβέντες και υπήρξε μεγάλη ένταση, με τον κ.Τατούλη να ζητά εκ νέου την παραίτησή της από την θέση της για να διευκολυνθεί η κατάσταση.
Ο κ.Τατούλης είδε την μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του να διαφωνεί με κάποιες χρηματοδοτήσεις στη Π.Ε. Μεσσηνίας και στην αλλαγή του προυπολογισμού ορισμένων έργων και την άκουσαν να “συμπράττει και να συμφωνεί” με τον Νίκο Πατσαρίνο, αυξάνοντας τον αντιπολιτευτικό τόνο μέσα στην αίθουσα, ενώ αντίθετα ο Παναγιώτης Αλευράς ψήφιζε υπέρ των χρηματοδοτήσεων.
Επόμενη “μάχη” που έδωσε ο Πέτρος Τατούλης ήταν με τον Νίκο Γόντικα. Για άλλη μια φορά το δίδυμο έφτασε σε υψηλούς τόνους, στο θέμα της απόδοσης εξηγήσεων για το ταμείο της “Πελοπόννησος ΑΕ”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MessiniaLive.gr πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στην Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας, κάτι που ίσως συμβεί με την αμέσως επόμενη επίσκεψη του Περιφερειάρχη στην Καλαμάτα. Πρώτη εξέλιξη θα είναι η αναβάθμιση της Αντωνίας Μπούζα σε θέση και ευθύνες που μελετούνται ακόμα.

Eκρηκτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου
To Top