ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας κοντά στους πυρόπληκτους

Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών από τους Δασκάλους και τους Νηπιαγωγούς

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον τραγικό θάνατο που βρήκαν δεκάδες συνάνθρωποί μας εξ αιτίας των φονικών πυρκαγιών που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας, και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Σ΄αυτές τις δύσκολες ώρες ο Σύλλογός μας συμπαρίσταται στους πληγέντες συνανθρώπους μας από την πύρινη λαίλαπα και καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς μέλη του Συλλόγου μας σε ανθρωπιστική βοήθεια, προσφέροντας για τους πυρόπληκτους τρόφιμα, που δεν απαιτείται ψυγείο για την συντήρηση τους, παραδίδοντάς τα στα Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Κεφάλα 5 στην Καλαμάτα, κατά τις εργάσιμες ήμερες από 08:00 έως 15:00 και 18:00 έως 20:00.
Επίσης απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που μπορούν να δώσουν αίμα να απευθυνθούν στο σταθμό αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας καθημερινά 09.00 έως 13.30 και 18:00 έως 20:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής με αποδέκτες τους πυρόπληκτους Αττικής, διότι οι ανάγκες σε αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα προβεί σε ενέργειες και δράσεις για τη στήριξη και ενίσχυση των σχολικών μονάδων και των συναδέλφων των πυρόπληκτων περιοχών.

Oι Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας κοντά στους πυρόπληκτους
To Top