Το δικό μου Σχολείο

Εκπ.Μπουγά: Κοσμοσυρροή στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Γέμισε κόσμο η κεντρική πλατεία Καλαμάτας χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης μεγάλης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και του ΙΕΚ Ορίζων.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα δίπλα στο φωτισμένο δέντρο, είχαν στηθεί όλες οι κατασκευές και τα παιχνίδια που υποδέχτηκαν τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους που συμμετείχαν στη μικρή “χριστουγεννιάτικη πολιτεία” , όπου παίρνοντας το κάθε παιδί το εισιτήριο επιβίβασης στον σταθμό του τρένου μπορούσε να συμμετάσχει σε όσα παιχνίδια επιθυμούσε κερδίζοντας σφραγιδούλες και δώρα έκπληξη!

Ένα ταξίδι  με  χριστουγεννιάτικες κατασκευές, στολίδια και ημερολόγια, παιχνίδια, ζαχαροπλαστείο, face painting, χριστουγεννιάτικο φωτογραφείο, άλλα και ελκηθροδρομίες και Formula 1 από τους ομίλους Ρομποτικής, Steam και Arkki.

Γλυκές, μελωδικές φωνές από τη χορωδία του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του ΚΔΑΠ του σχολείου μας, θα μας κρατήσουν συντροφιά.

Παράλληλα οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ορίζων είχαν στήσει την κουζίνα τους φτιάχνοντας τις παραδοσιακές κουταλίδες με μέλι αλλά και άλλα γλυκίσματα από μπισκότα, ενώ για τους μεγαλύτερους υπήρχε ζεστό αρωματικό οινόμελο και καφές στη χόβολη!

Με ένα συμβολικό αντίτιμο μπορούσε ο καθένας να δοκιμάσει τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και παράλληλα να συνδράμει στον σκοπό της εκδήλωσης που ήταν και η προσφορά των εσόδων στο Κέντρο Ημέρας Καλαμάτας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό.

Ακόμα πολλοί ήταν εκείνοι που αγόρασαν όμορφες χειροποίητες κατασκευές των παιδιών του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου του σχολείου και των παιδιών που φοιτούν στο ΚΔΑΠ, προσφέροντας στον παραπάνω σκοπό.

To Top