ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκλογές Επιμελητηρίου: 554 ψήφισαν σήμερα – Αύριο το μεγάλο ρεύμα ψηφοφόρων

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας έχουν στηθεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα οι έξι κάλπες, όπου θα μπορούν σήμερα και αύριο οι οικονομικά ενήμεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν ψηφίσει περίπου 250 επαγγελματίες με την διαδικασία να εξελίσσεται ομαλά έχοντας καλή ροή ψηφοφόρων και με τους υποψηφίους και τους φίλους των δύο συνδυασμών, να έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Επιμελητηρίου για το καθιερωμένο καλωσόρισμα και … πρεσάρισμα!

Στο Επιμελητήριο σήμερα βρέθηκε τόσο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Μανιάτης, όσο και οι επικεφαλής των δύο συνδυασμών που κατέρχονται και διεκδικούν την προεδρία ο Γιώργος Γκούμας για το “Νέο Επιμελητήριο” και ο Βαγγέλης Ξυγκώρος για τη “Μεσσηνία Καινοτομία”.

Μέσα στην αίθουσα της ψηφοφορίας επικρατεί τάξη και ηρεμία με όλους τους αρμόδιος για την διαδικασία της εκλογικής διαδικασίας να είναι εξυπηρετικοί.
Οι κάλπες σήμερα Σάββατο θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, ενώ αύριο Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν στις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα , όπου θα μπορούν να προσέλθουν και να ψηφίσουν όλοι οι έχοντες δικαίωμα ψήφου από όλο τον νομό ακόμα και από περιοχές που ήδη έχουν στηθεί κάλπες (Κυπαρισσία, Πύλος).
Η Κυριακή θα είναι η μέρα με την μεγαλύτερη κίνηση αφού τα καταστήματα είναι κλειστά και είθισται να επιλέγεται η τελευταία μέρα για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.
Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αργά το βράδυ της Κυριακής.

H KATAMEΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Συνολικά ψήφισαν 554 μέλη του Επιμελητηρίου.
Ανα τμήμα έλαβαν:
155 ΕΜΠΟΡΙΚΟ
238 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
88 ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ
16 ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ
20 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ
35 ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

To Top