Μεσσηνία off road

Εκδρομή στον Άγιο Φλώρο από τους Προσκόπους

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ

Την Κυριακή 8-6-2021 η αγέλη του 6ου συστήματος αεροπροσκόπων Καλαμάτας πραγματοποιήσε μονοήμερη εκδρομή στον Άγιο Φλώρο, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη εκδρομή μετά την καραντίνα και τηρηθήκαν όλα τα μετρά προστασίας κατά του κορονοϊού.

Τα λυκόπουλα (παιδιά ηλικίας 7-11 χρονών) βρεθήκαν από το πρωί στον χώρο της εκδρομής όπου έπαιξαν προσκοπικά παιχνίδια, στη συνέχεια ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δημήτρης Χρονόπουλος με χαρά μας συνόδευσε και μας ξενάγησε στις ομορφιές του χωρίου, στον ιστορικό πλάτανο, στο ιχθυοτροφείο με τις πέστροφες αλλά και στο μαγικό τοπίο του ποταμού Παμίσου, στη συνέχεια τα λυκόπουλα πραγματοποιήσαν δενδροφύτευση σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και τέλος στα πλαίσια των εορτασμών των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν των Ηρώων του 1821.
Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Φλώρου κ. Δημήτρη Χρονόπουλο για την βοήθεια του όσο και την κ. Αναστασία Μπελογίαννη η οποιά ήταν μαζί κατα τη διάρκεια της εδκρομής και οπώς καθε φορά στηρίζει και βοηθάει τους πρσκόπους.

Εκδρομή στον Άγιο Φλώρο από τους Προσκόπους
To Top