ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειρωνική απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στον Ν. Παππά

Με μία σκληρή δήλωση απαντούν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο οποίος σε συνέντευξή του στη Real news υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε «αποδεχτεί» την ΠΓΔΜ από το 1991 ως «Μακεδονία».

«Είναι συνένοχοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ή τους έχει τυφλώσει η ψύχωση τους με τον Αντώνη Σαμαρά;», αναρωτιούνται συνεργάτες του κ. Σαμαρά, που επισημαίνουν μεταξύ άλλων, με αρκετή δόση ειρωνείας, πως «ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τις “Μακεδονίες” και τη γραμμή του! Που έχει αλλάξει πολλές φορές από τότε… Και τους φταίει ο Σαμαράς. Που δεν άλλαξε ποτέ!»

Ακολουθεί το σχόλιο συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού στον Νίκο Παππά:

«Μπερδεύονται τελευταία εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ μπερδεύονται… Επί δεκαετίες κατηγορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπήρξε λέει “πολύ άκαμπτος” και δεν παρέδιδε το όνομα της “Μακεδονίας” στα Σκόπια. Τώρα άρχισαν να τον κατηγορούν για το ακριβώς αντίθετο: ότι δήθεν “παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας” στα Σκόπια, πριν καν υπάρξουν ως ανεξάρτητο κράτος!

“Ανακάλυψαν” εμπορική συμφωνία με τη Σκοπιανή επαρχία της Γιουγκοσλαβίας, στις 2 Δεκεμβρίου του 1991! Τέτοιες συμφωνίες υπέγραφαν με τον ίδιο ακριβός τρόπο όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο… Μόνο που τα Σκόπια ζήτησαν επισήμως την αναγνώριση τους ως ανεξάρτητο κράτος στις 16 Δεκεμβρίου 1991, δυο εβδομάδες αργότερα… Και τότε ο Αντώνης Σαμάρας πέτυχε απόφαση όλων των ΥΠΕΞ της ΕΟΚ να μην αναγνωρισθούν με το όνομα της “Μακεδονίας”!
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τις “Μακεδονίες” και την γραμμή του! Που έχει αλλάξει πολλές φόρες από τότε…
Και τους φταίει ο Σαμαράς. Που δεν άλλαξε πότε!

Υ.Γ: Κάνεις ποτέ δεν επικαλέστηκε τις δεκάδες τέτοιες συμφωνίες πριν από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας! Ούτε καν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί… Είναι συνένοχοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ή τους έχει τυφλώσει η ψύχωση τους με τον Αντώνη Σαμαρά;»

Του Γιάννη Τρουπή
http://www.liberal.gr/arthro/187860/politiki/2018/skliri-apantisi-tou-antoni-samara-ston-n-pappa.html
Φωτογραφία: intimenews.gr

Ειρωνική απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στον Ν. Παππά
To Top