Αθλητισμός

Εγινε η συνάντηση Αιγάλεω – Κλάτενμπεργκ

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τους ανθρώπους του Αιγάλεω και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αρη Παλτόγλου και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Χρήστο Αποστολίδη.

Όπως σημειώνει το “Σίτι”, η συνάντηση είχε θετικό πρόσημο. «Είδαμε έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει καλά την επικρατούσα κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει την διάθεση να την αλλάξει και αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να περιμένουμε καλύτερες ημέρες στο μέλλον πως γνωρίζει», τονίζεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Η ενημέρωση από το Αιγάλεω αναφέρει τα εξής:

“Θετικό πρόσημο είχε η συνάντηση του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, Άρη Παλτόγλου και του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, Χρήστου Αποστολίδη, με τον Άγγλο πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Άρης Παλτόγλου δήλωσε «Η σημερινή μας συνάντηση με τον κ. Κλάτενμπεργκ πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα είχαμε ευκαιρία να συζητήσουμε.

Μιλήσαμε για όλα τα θέματα διαιτησίας που απασχολούν τις ομάδες της Super League 2 και κυρίως για τις τελευταίες εις βάρος μας διαιτησίες όπως αυτή στο παιχνίδι Αιγάλεω – Επισκοπή.

Είδαμε έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει καλά την επικρατούσα κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει την διάθεση να την αλλάξει και αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να περιμένουμε καλύτερες ημέρες στο μέλλον”.

Εγινε η συνάντηση Αιγάλεω – Κλάτενμπεργκ
To Top