ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης, η “ψυχή” του Πνευματικού Κέντρου

Έφυγε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης, που ήταν για πολλά χρόνια ο υπεύθυνος φύλαξης του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.
Ο εκλιπών νοσηλεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και ήταν κυριολεκτικά η “ψυχή” του Πνευματικού, αφού ήταν ο πρώτος κι ο τελευταίος άνθρωπος που αντίκρυζε όποιος επισκεπτόταν το κτήριο και υπηρέτησε τη θέση του για 26 χρόνια. Σε ένα νευραλγικό πόστο που συχνά υπηρετούσε με σοβαρότητα κι ευγένεια μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία.

Πάντα μαζί να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες του Πνευματικού Κέντρου, ο Παναγιώτης και η Μαρία…

Παράλληλα ήταν ενεργό μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου και ως γνήσιος Μανιάτης, ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μανιατών Καλαμάτας.

Ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης στην κοπή της πίτας των Μανιατών το 2018 όταν βραβεύτηκε η Μαρίζα Κοχ.

Συνάδελφοι, φίλοι, συνεργάτες, σύλλογοι και φορείς της πόλης από την ώρα που έμαθαν την δυσάρεστη είδηση, αποχαιρετάνε τον Παναγιώτη, που άφησε το στίγμα του στον χώρο του Πολιτισμού της πόλης.
Καλό ταξίδι…

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

“Η είδηση της απώλειας του επί σειρά ετών δημοτικού υπαλλήλου Παναγιώτη Χρυσομάλλη βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης, έφυγε σε ηλικία 60 ετών, έχοντας συνδέσει την παρουσία του με το Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, στο οποίο υπηρέτησε ως υπάλληλος επί τρεις δεκαετίες.

Για τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Χρυσομάλλη, ο Δήμαρχος εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τους οικείους του”.

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης, η “ψυχή” του Πνευματικού Κέντρου
To Top