Αθλητισμός

Έφτασε η μεγάλη ώρα για την ομάδα του Άρι Καλαμάτας: Με νίκη επί της Άμιλλας παραμένει στην Α2!

Έναν αγώνα που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της ομάδας στην Α2 κατηγορία μπάσκετ δίνει το μεσημέρι της Κυριακής στην Τέντα, στις 13:00 ο Άρις Καλαμάτας με αντίπαλο την Άμιλλα 2000 από την Τρίπολη! Στον πρώτο γύρο η τοπική ομάδα είχε νικήσει μέσα στην έδρα της με 59-61 κι ο Μιχάλης Μπακογιάννης απευθύνει κάλεσμα να βρεθεί ο φίλαθλος κόσμος που αγαπά και στηρίζει την ομάδα του, το μεσημέρι της Κυριακής για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι της!

Τι δήλωσε για το παιχνίδι της Κυριακής, ο προπονητής του ‘Αρι Μιχάλης Μπακογιάννης: “Φτάσαμε λοιπόν 3 στροφές πριν το τέλος και για μας το αυριανό παιχνίδι με την Άμιλλα στην Τέντα είναι ιστορικής σημασίας, καθώς με νίκη σφραγίζουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην Α2 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και νομίζω ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα τα έχει καταφέρει γυναικεία ομάδα στο Μεσσηνιακό μπάσκετ… Αν έχω λάθος οι πιο παλιοί μπορούν να με διορθώσουν!
Θέλουμε λοιπόν να γίνουμε μέρος της Ιστορίας νικώντας για τον σύλλογο αλλά και για τους εαυτούς μας καθώς θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο δεύτερο γύρο! Οι παίχτριες μας δουλέψαν πολύ καλά όλη την εβδομάδα και θεωρώ ότι είναι έτοιμες για αυτό…Οι αθλήτριες μας που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και Covid τις προηγούμενες εβδομάδες έχουν επανέλθει και θα μας ενισχύσει και η αρχηγός μας Δανάη Κουτέλα.
Καλώ τον φίλαθλο κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ και την ομάδα μας, να έρθει να μας ενισχύσει με την θετική του ενέργεια και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια ιστορική στιγμή! Θα δώσουμε το 100% ψυχής και σώματος για να τα καταφέρουμε”!

Κι αυτό το σημαντικό παιχνίδι, θα το μεταδώσει LIVE το Messinialive!

To Top