ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο – Μάχη με τις φλόγες σε Ασπρόπυργο, Ριόλο Αχαϊας

Τροχαίο ατύχημα καθ’ οδόν για το καθήκον είχαν δύο πυροσβέστες. Οι δυο άνδρες τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε το μεσημέρι στην 5η έξοδο της λεωφόρου ΝΑΤΟ. Οι πυροσβέστες, που κατευθύνονταν προς την περιφερειακή του Αιγάλεω για τη φωτιά που είναι σε εξέλιξη στο σημείο, διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Το όχημα ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την κατάσβεση της φωτιάς, στην είσοδο της Αττικής Οδού από Ασπρόπυργο για Άνω Λιόσια και Σκαραμαγκά.

Το Σάββατο το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στην περιφερειακή Αιγάλεω, πλησίον της λεωφόρου Νάτο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 5 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 10 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα.

Παράλληλα, λόγω της φωτιάς στην περιοχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η κυκλοφορία εκτρέπεται στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ριόλος Δυτικής Αχαΐας. Επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος με 19 πυροσβέστες και 3 Α/Φ. Συνδρομή παρέχουν 2 οχήματα ΟΤΑ και 1 μηχάνημα έργου της Περιφέρειας.

Επίσης δασική πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Βροντερό Φλώρινας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 2Α/Φ.

 

 

Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο – Μάχη με τις φλόγες σε Ασπρόπυργο, Ριόλο Αχαϊας
To Top