ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν πάρκινγκ στο Λιμάνι Καλαμάτας μέχρι τις 25 Αυγούστου

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 02.00

Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος(!) δίνεται και φέτος ο χερσαίος χώρος του Λιμανιού Καλαμάτας σε πολίτες και επισκέπτες ώστε να παρκάρουν δωρεάν τα οχήματά τους από τις 8 το βράδυ μέχρι και τις 02.00 τα ξημερώματα. Χώρος που σίγουρα θα διευκολύνει να μειωθεί το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί τα καλοκαιρινά βράδια στη Ναυαρίνου, καθώς τα πάρκινγκ είναι λιγοστά, με κατοίκους και επισκέπτες να κάνουν γύρους με τα αυτοκίνητά τους, προκειμένου να βρουν την πολυπόθητη θέση στάθμευσης.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Από την Παρασκευή 26 Ιουλίου ξεκινά η λειτουργία του πάρκινγκ στη χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας και στη δυτική πλευρά της κεντρικής προκυμαίας.
Ο χώρος στάθμευσης θα λειτουργεί καθημερινά από 20.00 έως 02.00. Η στάθμευση θα είναι δωρεάν.
Για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου και την ικανοποίηση του προτύπου ασφάλειας ISPS, ο χώρος θα φυλάσσεται.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενο τελωνειακό χώρο, ο οποίος παραχωρήθηκε προσωρινά προς το Δήμο μέχρι 25 Αυγούστου 2019, κατόπιν σχετικού αιτήματος προς το Τελωνείο Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος Kαλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, εξέφρασε ευχαριστίες προς το Διευθυντή του Τελωνείου Καλαμάτας Ιωάννη Κάββουρα για την κατανόηση, την καλή συνεργασία και την εκ μέρους του υποστήριξη της κοινωνικής και οικονομικής ζωής στην περιοχή της Παραλίας, στην οποία μεταβαίνουν καθημερινά το καλοκαίρι χιλιάδες Καλαματιανών και επισκεπτών.

Μ.Π.

Δωρεάν πάρκινγκ στο Λιμάνι Καλαμάτας μέχρι τις 25 Αυγούστου
To Top