ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λειτουργεί και φέτος το δωρεάν πάρκινγκ στο Λιμάνι Καλαμάτας

Φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου για να διατεθεί και πάλι ο τελωνειακός χώρος στο Λιμάνι Καλαμάτας ως χώρος δωρεάν στάθμευσης οχημάτων για δημότες και επισκέπτες της πόλης. Χώρος που παρέχει “ανάσα” στο κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί τις βραδινές ώρες στην παραλιακή ζώνη. Παραμένει η ανάγκη εξεύρεσης και άλλων χώρων δωρεάν στάθμευσης στην περιοχή, καθώς το πρόβλημα έλλειψης πάρκινγκ είναι μεγάλο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από χθες, Σάββατο 17 Ιουλίου, λειτουργεί και πάλι ο χώρος στάθμευσης στη χερσαία ζώνη του λιμένα Καλαμάτας, τον οποίο διέθεσε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το Τελωνείο. Όπως επισημαίνεται από τον Δήμο Καλαμάτας, οι πολίτες μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματά τους δωρεάν, μεταξύ των ωρών 20.00 και 02.00 καθημερινά.

“Σημειώνεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενο τελωνειακό χώρο, ο οποίος παραχωρήθηκε προσωρινά προς το Δήμο κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου, καθώς στην περιοχή μεταβαίνουν καθημερινά το καλοκαίρι χιλιάδες Καλαματιανών και επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Διευθυντή του Τελωνείου Καλαμάτας Ιωάννη Κάββουρα για την καλή συνεργασία και την εκ μέρους του υποστήριξη”.

Μ.Π.

Λειτουργεί και φέτος το δωρεάν πάρκινγκ στο Λιμάνι Καλαμάτας
To Top