Αθλητισμός

Δωρεάν παραχώρηση για 5 χρόνια του γηπέδου Τένις της Νέδοντος στο “ΔιαφοροΖΩ”

Σύμβαση χρησιδανείου υπέγραψαν σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας και ο Πρόεδρος του «Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία ΔιαφοροΖΩ», Γεώργιος Λαζαρίδης, με την οποία παραχωρείται στο σωματείο δωρεάν κατά χρήση το γήπεδο τένις στην οδό Νέδοντος, πριν τη συμβολή με την οδό Ευαγγελιστρίας, επιφάνειας 740 τ.μ., για πέντε χρόνια.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας τόνισε ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ, ώστε η Καλαμάτα να γίνει πόλη φιλική προς αυτούς. Γνωστοποίησε δε ότι θα υλοποιηθεί νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για βελτίωση προσβάσεων ΑμεΑ στην παραλία, με τοποθέτηση νέων Seatrac, δημιουργία ξύλινων διαδρόμων κ.λπ.

Επίσης, ο Παναγιώτης Νίκας συνεχάρη τον Γιώργο Λαζαρίδη για τις αθλητικές επιτυχίες του στο τένις με αμαξίδιο, που προβάλλουν την Καλαμάτα διεθνώς.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε ο Γιώργος Λαζαρίδης προς το Δήμαρχο για την άριστη συνεργασία και επεσήμανε τις παρεμβάσεις του Δήμου υπέρ των Ατόμων με Αναπηρία, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους χώρους υγιεινής για ΑμεΑ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, για τους οποίους έχει εγκριθεί χρηματοδότηση.

Δωρεάν παραχώρηση για 5 χρόνια του γηπέδου Τένις της Νέδοντος στο “ΔιαφοροΖΩ”
To Top