ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρα κι ευχές του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην “Κιβωτό του Κόσμου”στην Καλαμάτα

“TO EΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ” ΕΙΠΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ π.ΑΝΤΩΝΙΟ

Την δομή στην Καλαμάτα του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου” επισκέφθηκε το μεσημέρι σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

image00009

image00011

image00013

kivotos-1
Ο περιφερειάρχης προσέφερε δώρα στα φιλοξενούμενα στην δομή παιδιά, ενώ συνομίλησε τηλεφωνικά και αντάλλαξε ευχές με τον εμπνευστή της πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνδράμει την σημαντική αυτή προσπάθεια.

kivotos-2

kivotos-5

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει, μεταξύ άλλων, πίστωση 70.000 ευρώ για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στον χώρο της εν λόγω δομής.
Σε δηλώσεις του, στη συνέχεια, ο Π. Νίκας στάθηκε ιδιαίτερα στο πόσο σημαντικό είναι για την Καλαμάτα να φιλοξενεί τη συγκεκριμένη κοινωνική δομή, ενώ σημείωσε και τη σημαντική συνεισφορά της οικογένειας του Κώστα Καρέλια που δώρισε τον χώρο και τα οικήματα στα οποία φιλοξενείται η “Κιβωτός του Κόσμου” στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου.

To Top