ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ: Συγκινημένος παρέδωσε ο Φάβας στον Σκοπετέα

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΚΟΠΕΤΕΑΣ

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στη δημοτική επιχείρηση ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία στο ΒΙΟΠΑ με τον απερχόμενο Πρόεδρο και νυν Αντιδήμαρχο Οικονομικών Καλαμάτας Γιώργο Φάβα να παραδίδει τη θέση του στον δημοτικό σύμβουλο Αναστάσιο Σκοπετέα, παρουσία των μελών του νέου ΔΣ που μόλις είχε συνεδριάσει για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση.

Ο κ.Φαβάς παραδίδει μια εταιρία με καλά οικονομικά στοιχεία και προοπτικές ανάπτυξης, αφού υπάρχουν ώριμες μελέτες κι έργα σε εξέλιξη. 

Εμφανώς συγκινημένος ο κ.Φάβας αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε με όλους τους εργαζομένους στην εταιρία αλλά και τους επιχειρηματίες του Βιοτεχνικού Πάρκου και του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου τα προηγούμενα 2,5 χρόνια κι ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο να επιτύχει τους στόχους του και να πάει ακόμα πιο ψηλά την επιχείρηση.

Από την πλευρά του ο κ.Σκοπετέας ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο όπως και τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο για την επιλογή στο πρόσωπό, την Ελένη Αλειφέρη αλλά και την οικογένειά του. Ζήτησε από όλους “δημιουργική συνεργασία” και τόνισε ότι “είναι τιμητικό που εμπιστεύτηκαν έναν νέο άνθρωπο στο τιμόνι της Δημοτικής επιχείρησης”.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Δημήτρης Πολίτης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάκας κι ο πρώην πρόεδρος του ΔΙΟΚΛΗ Στέλιος Στασινόπουλος.
Ακολούθησε μικρό κέρασμα και πολλές ευχές στον νέο Πρόεδρο!

To Top